top of page

All innledende spill er nå ferdig

Da har alle deltagerene spilt ferdig innledende spill, og alle går videre til mellom spillet som begynner så snart banene er klar.I eldre gutter er det ingen nye som har steget opp til topp 3, men Henrik Nordang Larsen fra Sarpsborg kom seg inn på en 5 plass med 205,5 i snitt. Det er fortsatt jevnt fra 6 til 2 plass, med kun 28 pinner i mellom, så her kan alt skje! Høyeste serien i denne puljen gikk til Johan Gundersen med en serie på 235.I eldre jenter klassen spilte Julie seg inn på en tredje plass med 117 i snitt. Ingen yngre jenter spilte denne puljen.


I yngre gutter klassen har Magnus Haram Mittet spilt seg inn på andre plass, med 192 i snitt. Det er relativt jevnt i topp 3, så her er ingenting avgjort enda.

Vi kan da også fortelle resultatene av dobbel spill, der første plassen gikk til Solør BK med Marius Olsen Woxen og Henrik Svartholt med en totalsum på 2574 pinner! Andre plass går til Mathias Danielsen Otting og Sander Kastås-Lindstad fra Molde BK med 2420 totalt, og tredjeplass går til Lars Herstadhagen og Jenny Mathiesen fra Solør BK med 2398 poeng. Gratulerer!
15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page