top of page

Varsler endringer for Sommerleir 2023

Leder i Ungbowling og Sommerleir-ansvarlig Jørgen Mathiesen kan fortelle at det jobbes med endringer for neste års Sommerleir.


Sommerleiren må fornøyelse for å kunne passe dagens ungdom forteller Mathiesen. Han mener blant annet at fysisken på morgenen bør endres på. Selv innførte han minuspoeng for 2021 og 2022 leiren, noe som ikke har falt i smak hos deltakerne.


Minuspoeng forsvinner fra Sommerleiren til neste år. Effekten av de har ikke fungert slik jeg hadde som intensjon, og derfor fjernet jeg de. Jeg mener alikevell det skal være konsekvenser for brudd på regler, men hva som så erstatter minuspoengene vet jeg ikke enda. Jeg tror det er viktig at deltakerne ikke føler at vi totalt overvåker dem, og at det er rom for å gjøre feil, sier Mathiesen.

Videre så innholder en sommerleir så mye aktivitet hele dagen og kvelden. Mathiesen mener kanskje morgensfysisken er moden for å fjernes eller byttes ut. Han understreker at å stå opp tidlig og være våken når bowlingøkten starter er viktig.


Det er så mye aktivitet som foregår under sommerleiren at jeg ikke er redd for å fjerne morgensfysisken. Aktivitetsnivået er høyt, og fra årets leir var det akkruat morgensfysisken deltakerne klagde på, sier Mathiesen

Hva som blir de endelig endringene er ikke sikkert, men det vil komme frem i invitasjonen under Junior NM, januar 2023.


Har du forslag til hva som kan bli bedre? Send de inn til oss.

162 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page