top of page

Junior-vekst for Vågan Bowlingklubb

Gjennom ungdomsbowling har Vågan BK fått en stor junior vekst og nye aktive medlemmer for fremtiden. I snitt forteller klubben at det er mellom 30-40 ungdommer i hallen når de har ungdomsbowling.

Klubben forteller at de har fokus på at de skal ha det gøy når de er på ungdomsbowling, at ikke idretten er det som står først i fokus. På den måte får vi lokket ungdom inn i hallen, og der fra er det viktig med riktig oppfølging.


- Det vi ser Vågan Bk gjør her er det som er en ny type rekruttering, først får vi de inn i bowlinghallen under noe organisert idrett, for så å ha god oppføling på de som ønsker å lære enda mer. Om man har med 30-40 på ungdomsidrett kan du være heldig å få 10 som ønsker å lære enda mer, og starte aktivt, forteller leder i Ungbowling, Jørgen Mathiesen som roser Vågan BK.


Tiltaket er først og fremst noe bowlinghallen og kommunen har for ungdom forteller klubben. Med billig bowling for en viss aldersgruppe. Så følger ildkjeler for klubben opp ungdommen og sørger for å skape det miljøet i klubben.


- Nå har Vågan fått 5 nye juniorer, og muligheten for å få enda flere er enda større om det allerede er et juniormiljø i klubben, sier Mathiesen.


Se bilder og videoer her:


96 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page